Binnenkort ontvangen wij de eerste NOAH Slimline collectie!

//Binnenkort ontvangen wij de eerste NOAH Slimline collectie!

Binnenkort ontvangen wij de eerste NOAH Slimline collectie!

Nieuwe NOAH Slimline collectie is nu afgeleverd. In ons magazijn worden de horloges verpakt in hele mooie horlogedozen. Op alle horloges wordt levenslange fabrieksgarantie gegeven. IDe Slimline collectie is standaard voorzien van saffierglas met een anti-refelectiecoating. Het horlogeglas is licht gebold waardoor er een hele mooie vergrotende werking ontstaat waardoor de horloges een nog mooiere aanblik hebben. Deze horloges zijn voorzien van stoere zwaardwijzers en mooie getallen. Zowel de wijzers als de getallen zijn licht gematteerd. De blauwe, zilveren en zwarte wijzerplaten zijn in sunburst uitvoering gefabriceerd. De diameter van de horloges is 43 mm en de kroon is wat groter dan normaal uitgevoerd. Wij zijn heel enthousiast over deze horloges die binnenkort te koop zijn bij onze dealers. De RRP prijzen liggen op € 699,00.

By | 2018-01-30T18:23:46+00:00 september 15th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment