Nu logo horloges eenvoudig bestellen!

//Nu logo horloges eenvoudig bestellen!

Nu logo horloges eenvoudig bestellen!

 

 

 

 

Bij Kendor Products BV kunt u vanaf heden logo horloges vanaf één stuks bestellen. U kunt uw eigen foto of afbeelding (mits hoge resolutie!) aanleveren bij ons en wij doen de rest! Kendor Products produceert de logo horloges in het franse Besançon in het hart van de Frans-Zwitserse horloge horloge-industrie. De behuizing kan zowel in kunststof als edelstaal worden uitgevoerd. Er kunnen zowel textiel (nato), siliconen of lederen banden worden gemonteerd. Bent u ook geïnteresseerd in logo horloges voor uw bedrijf, evenement of sponsoractie neem dan contact met ons op via info@kendorproducts.com

By |2018-01-31T11:00:20+00:00januari 30th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment