Loading...
Merken 2018-02-20T10:52:52+00:00

De designers van NOAH hebben een pilotenhorloge-collectie ontworpen die bestaat uit GMT- en chronograaf horloges. Deze horloges worden bij Kendor Products in eigen huis ontworpen en onder auspiciën van Kendor Products geproduceerd. Het ontwerp van AERO by Noah horloges is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met piloten en hun horloges. Alle AERO by Noah horloges worden uitgevoerd met een gebold saffierglas, BWG-9 lumi op de wijzers en indices en een waterdichtheid van minimaal 100 meter. De eerste collectie van AERO by Noah, genoemd Squadron wordt geïntroduceerd vanaf maart 2018 en op de AERO-messe in Friedrichshafen van 18 t/m 21 april gepresenteerd. De prijs voor de AERO by Noah – Squadron – GMT bedraagt € 249,= en de prijs voor de AERO by Noah – Chronograaf zal € 299,= bedragen. De Squadron collectie wordt geleverd met levenslange garantie.


Functionele en mooie fitness trackers om uw gezondheid op een eenvoudige manier in de gaten te houden;
Heb ik wel genoeg stappen gezet?
Beweeg ik wel voldoende?
Hoeveel calorieën verbrand ik?
En hoe gaat het met slapen?
FitTrackh biedt u een complete range aan fitness trackers voor iedereen.

Garde is de merknaam van de horloges uit de stad Ruhla, vervaardigd in het rijke traditionele bedrijf dat al sinds 1862 bestaat. Hier worden op ambachtelijke wijze de uurwerken en precisie-componenten vervaardigd, en innovatieve producten en ideeën ontwikkeld. Gardé’s horlogecollecties zijn net zo gevarieerd als de eisen die in uurwerken, juwelen en mode vandaag de dag worden gesteld. Gardé staat garant voor een hoogwaardige en uitgebreid assortiment van horloges, zakhorloges en speciale uurwerken als spelklokken voor jagers en braille horloges.

MINI horloges helemaal gemaakt voor de MINI rijder!

NOAH horloges worden bij Kendor Products in eigen huis ontworpen en onder auspiciën van Kendor Products geproduceerd. Het ontwerp van NOAH horloges is gebaseerd op de jarenlange horloge-ervaring van één van onze medewerkers. Deze ervaring is direct verwerkt in de ontwerpkeuzes en de keuze voor de materialen en deze bundeling heeft er toe geleid dat we een aantal mooie thema-collecties zoals de Slimline en Slimline-GMT in 2017 en 2018 kunnen introduceren.

Patton watches


Functionele en mooie smart trackers om uw gezondheid op een eenvoudige manier in de gaten te houden;
Heb ik wel genoeg stappen gezet?
Beweeg ik wel voldoende?
Hoeveel calorieën verbrand ik?
En hoe gaat het met slapen?
Hoe is mijn hartslag?
SmartTrack biedt u een complete range aan smart trackers voor iedereen.


Onder het merk traser® swiss H3 horloges, mb-microtec ontwerpt en produceert eigen in-house horloges. Elk model is uitgerust met trigalight® en geproduceerd in Niederwangen onder het keurmerk “Swiss Made”. Deze horloges zijn vooral populair in de tactische veld tussen atleten en particulieren. Met uitstekende helderheid, een geraffineerd design en sensationele functionaliteit, zijn deze horloges veel meer dan alleen een accessoire. Elke traser® swiss H3 horloge geeft 100 keer meer licht dan een vergelijkbaar product – en zonder de behoefte aan een externe stroombron, zoals batterijen of een oplaadstation. Ze hebben een levensduur van ten minste 10 jaar, gegarandeerd door mb-microtec. Alle horloges zijn voorzien van saffierglas en zijn waterbestendig tot 200 meter.